Användarvillkor Prinz Distillery

Vi uppskattar att du besöker prinzdistillery.com(”webbsidan”). Användarvillkoren gäller för allt användning och innehåll på webbsidan. Genom att besöka webbsidan godkänner och samtycker du till följande villkor.

Webbsidan drivs av Hults Dryck & Delikatesser, 556934-5969, Kungsgatan 22, SE-387 32 Borgholm, nedan kallat ”bolaget”. Bolaget har rätt att ändra i dessa villkor, lägga till eller ta bort delar. Var därför vaksam på dessa villkor då de är bindande för alla besökare på webbsidan.

Webbsidan är endast tillgänglig för de som uppnått den lagstadgade åldern som ge dig rätt att dricka alkohol. Du får endast sprida innehåll på sidan mot personer som också får dricka alkohol enligt lag. Delar du material från webbsidan så skall det ske med återhållsamhet. Kravet på återhållsamhet får betydelse för val av reklammedel, reklamens innehåll och dess utformning. Påträngande eller uppsökande marknadsföringsåtgärder är inte tillåtet.

Innehållet på den här webbplatsen är upphovsrättsskyddat och tillhör Bolaget. All text, grafisk design, logotyper, bilder, text etc tillhör Bolaget och får inte kopieras, överlåtas, försäljas, reproduceras eller förändras, utom för rent privata syften eller där det är uttryckligen är tillåtet eller om Bolaget gett sitt skriftliga tillstånd.

Vid beställning gäller de priser som vid tidpunkten för beställningen anges på webbplatsen, om annat inte uttryckligen har avtalats eller om omständigheterna uppenbarligen föranleder annat. Bolagets priser är angivna i svenska kronor (SEK).. För företag finns speciella prislistor som ges via mail.Bolaget är inte bunden av sådana felaktiga prissättningar som kunden insåg eller borde ha insett. Bolaget reserverar sig för eventuella skrivfel och prisändringar på grund av ändrad moms, förändring i valutaläget, inköpspriser samt ändring av lagstadgade avgifter.

Materialet på webbsidan tillhandahålls utan några garantier. Bolaget ger inga garantier att det inte uppkommer några avbrott eller fel på funktioner eller element. Bolaget tar heller inget ansvar för att webbsidan skulle infekteras av virus eller andra skadliga komponenter. Bolaget friskriver sig i den utsträckning som lagen tillåter från alla utfästelser och garantier rörande webbsidan.

Webbsidan får enligt lag inte sälja alkoholhaltiga drycker, så länkar till till tredje part som Systembolaget förekommer under produkter. Detta så du som besökare kan köpa produkterna på hemsidan och få dem levererade till dig.

Bolaget tillåter inte missbruk av webbsidan genom exempelvis hacking och andra metoder för att uppnå ändamål som är förbjudna enligt lag.

Webbsidan är skapad av Outstock digital marknadsföring göteborg

De allmänna villkoren regleras och tolkas av Svensk lag. Tvister som uppstår avgörs uteslutande av svenska domstolar.

Nyttiga matlådor

Är du 25 eller äldre? Denna webbplats kräver att du är 25 år eller äldre. Klicka nedan om du är över 25 år.