TILLVERKA RUM OCH LIKÖR
Äpplen, päron, plommon, körsbär, aprikoser, fläder och andra typer av frukt mognar under speciella klimatförhållanden på kanten av de österrikiska alperna. Ett område med många fruktträdgårdar.
Vi har använt dessa naturskatter sedan 1886 för att producera destillat med högsta frukthalt. Det som började som en mindre gård utvecklades under åren till ett av de finaste destillerierna i norra Europa.
tillverkning rum likör
AVANCERAD TEKNIK OCH ERFARENHET
Det är nu den fjärde generationen som driver verksamheten. Med den senaste bränningstekniken, mycket erfarenhet och kunskap skapas produkter av högsta kvalitet. Vi destillerar alla destillat två gånger. Som ett resultat uppnår de en hög renhetsnivå, balans och en typisk fruktarom.
Från noggrant urval av råvaror, bearbetning av mäsken fram till vakuumdestilleri och ren fraktionering med den egna processen. Så säkerställer vi under varje steg att vi tillverkar produkter med en unika smak fyllda av aromer.
NÖJE MED KVALITET
Vårt arbete slutar inte med tappning och försäljning av våra produkter, utan med din njutning. Med att hålla de högsta kvalitetsstandarderna och viljan att alltid ge det bästa, så arbetar vi som en familj och med hela Prinz teamet varje dag för att skapa rum och likörer av högsta kvalitet, med en unik smak och karaktär.
Prinz rum rom
Är du 25 eller äldre? Denna webbplats kräver att du är 25 år eller äldre. Klicka nedan om du är över 25 år.